WELKOM BIJ BDSM-SPEL

EEN ZEER DRUK BEZOCHTE AVOND VOOR BDSM LIEFHEBBERS

You Are Our Special Fetlife Guest

LET OP!!!!! ZONDER BEVESTIGING OP MOBIEL OF PRINT KUNNEN WIJ TIJDENS DE AVOND GEEN KORTING GEVEN. DIT STAAT OOK DUIDELIJK IN DE BEVESTIGING MAIL!!!
Vanaf september 2019 blijft deze actie bestaan, maar door de grote belangstelling en vaak grote drukte bij de kassa is het voor ons niet meer mogelijk om een reservering na te kijken.
NEEM DUS ALTIJD DE BEVESTIGINGS MAIL MEE!!! DEZE MOGEN JULLIE OOK OP DE MOBIELE TELEFOON LATEN ZIEN IN DE MAIL OF EEN FOTO VAN DE ONTVANGEN BEVESTIGING. WEL VERZOEKEN WE DEZE BIJ DE KASSA AL KLAAR TE HEBBEN ZODAT WE EEN BETERE DOORLOOP KUNNEN HEBBEN EN MEN SNELLER NAAR BINNEN KAN.
Hebben jullie een gmail adres kijk dan in jullie spam of reclame box. Gmail ziet ons kennelijk als spam of reclame. Jullie kunnen ook ons mailadres in jullie contactpersonen zetten zodat de mail bevestiging wel altijd in de juiste map aankomt.

Om in aanmerking te komen voor deze korting is het nodig om onderstaand formulier in te vullen en vervolgens op de verzendknop te klikken. Tevens is dit een opgave voor onze gratis nieuwsbrief. Als jij/jullie deze niet meer willen ontvangen kunnen jullie onder aan de nieuwsbrief op uitschrijven klikken.

Tegen inlevering van deze mail betaal je dus als special fetlife guest:
een BDSM stel betaalt normaal 95 euro, nu met deze print mee slechts 80 euro all inclusive
een single slaaf of single Meester normaal 90 euro, nu met deze print slechts 80 euro all inclusive
een single slavin of single Meesteres normaal 25 euro, nu met deze print slechts 20 euro all inclusive

BOVENDIEN ONTVANGT IEDEREEN OP DEZE AVOND TIJDENS ONZE ACTIE MAANDEN EEN KORTINGSKAART VAN 30 EURO VOOR ONZE DISCOVERY PARTY

Jullie Fetlife naam/namen (verplicht)

Jouw email adres (verplicht)

Vul de datum in wanneer jullie komen op onze BDSM party (verplicht)

Eventuele opmerkingen of aanvullingen

Send me a copy of this message…(DEZE ALTIJD AANVINKEN!)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens via deze website...(DEZE ALTIJD AANVINKEN)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers