BDSM Toestellen en meubels

Tijdens onze avonden hebben jullie de beschikking over heel veel SM toestellen, BDSM meubels en speelplekken. Mochten jullie zelf geen touwen mee hebben kunnen jullie die ook van ons gebruiken. Klik op de foto’s voor vergroting.

Een schitterend nieuw BDSM meubel welke zeer veel mogelijkheden heeft. De onderliggende kooi is goed voor twee tot drie subs. Er zitten twee schandblokken in verwerkt en een gynaecologen stoel waarbij de leuning is plat te leggen waardoor er een ruime zeer mooie bondage bank ontstaat. Door de tralies zit een schitterende ketting gevlochten voor touwen en karabijnhaken.

BDSM meubel
Een schitterend meubel met zeer veel mogelijkheden.

Deze kooi is nog een stuk groter als bovenstaande en biedt ruimte voor wel vier subs. Bovenop is een bondage tafel met grote verstelbare spanking rol.

spanking bondage kooi

Van dit draaibaar BDSM  rad zijn er maar twee in Nederland en wij zijn de enige club die dit exemplaar vast hebben staan, want het andere exemplaar zit in de verhuur. We hebben het rad uit veiligheid altijd op slot staan, maar beneden bij de bar kunnen jullie het sleuteltje ophalen.

Sm toestellen

Ook zeker een eye catcher is ons draai en kantelbare Andreaskruis. Dit kruis kan volledig rondgedraaid maar ook nog eens gekanteld worden. Kom gerust tijdens de avond naar ons toe voor uitleg over het draaiwiel en de handrem.

bdsm andreaskruis

Verder hebben we een trust buizenframe met een elektrische takel welke veel mogelijkheden biedt. Hier kan bijvoorbeeld ook onze staande kooi of buizen kooi in gehangen worden, maar ook kunnen er boeien in of een spreidstang.

BDSM takel

Twee schitterende supersterke bondage tafels met schitterende kandelaars. Ook deze zijn net als de meeste meubels maatwerk en speciaal naar eigen ontwerp voor ons vervaardigd.

bondage tafels

Deze bondage bank is open van onder en heeft veel mogelijkheden. Buiten deze bondage bank om hebben wij ook nog diverse bondage tafels.

bondage bank

Wat dachten jullie van deze extra hoge afsluitbare ronde kooi met aan de binnenkant een oog om de sub aan vast te zetten en aan de buitenkant een oog om deze op te takelen.

bdsm kooi

Deze verstelbare gevangenisrit heeft een beweegbare pik en zowel hoofd, enkels en polsen kunnen worden vastgemaakt. Ideaal voor de stoute subjes.

BDSM gevangenis rit

Op de verdieping hebben we diverse spanking ruimtes met hangboeien en spanking bankjes.

spanking ruimte

meesteres en sub spanking

Een lederen sling  en schommel waar ook een sub in vast gelegd kan worden.

swing voor BDSM

schommel

Een verstelbaar houten schandblok met leer gevoerd.

schandblok met slavin

Een verstelbare muur pik om een slavin op eenvoudige wijze aan vast te zetten. Laat de slavin op haar tenen staan en breng de pik naar binnen. De slavin zal geen kant meer op kunnen.

bdsm muurpik

En een mechanisch verstelbare gynaecologenstoel

gynaecologen stoel

Zet je sub vast aan de fundamenten van onze boerderij, onze speciale bondage pilaar.

bondage pilaar

We hebben twee Andreaskruizen. De ene  staat beneden en is geheel draai en kantelbaar en de ander staat op de verdieping en zit vast aan de muur.

andreas kruis

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers